Plaže

PLAŽE

Plaže u Splitu

Postoji razlog zbog kojeg se ta dva ili tri tjedna koja ćete provesti na Jadranu nazivaju godišnji odmor 😉 Sunčanje i kupanje za većinu turista omiljene su aktivnosti na ljetovanju. Srećom, i u ovom slučaju Split nudi gotovo neograničene mogućnosti.

Od velikih pješčanih plaža do malih i skrovitih šljunčanih uvala, od plitkog mora idealnog za djecu do plavetnila koje se stvara samo nekoliko metara od obale – Split uistinu nudi nešto za svakoga.

Sve plaže u Split i veće plaže u mjestima rivijere obiluju zabavnim sadržajima poput jet-skija, iznajmljivanja brodova, kajaka ili uživanja u morskim trampolinima, a na dvije lokacije moguće je okušati se u izrazito zabavnom windsurfingu.

Oni željni malo intimnije atmosfere i istinskog odmora odabrat će neku od brojnih uvala u malim mjestima splitske rivijere. Gotovo svaki milimetar omiške obale pogodan je za kupanje i pronalazak idealne plaže slatka je briga za brojne turiste.

Plaže su posebno atraktivne zbog svoje pristupačnosti. Vožnjom ćete čitavim putem biti na samo 2-3 minute od plaže te možete odabrati idealnu lokaciju za cjelodnevno uživanje na suncu.